Het midterm review moment

¡Hola! vanaf de Camino de Santiago!

Vorige week dinsdag was het precies het midden van het jaar. We hadden nog net zoveel weken voor ons, als dat we al achter ons hadden liggen. Voor velen van ons betekent dit dat de zomervakantie nabij is, of zelfs al is begonnen. Het perfecte moment om even bij stil te staan: to sit back, to relax and to reflect. 

Zoals mijn openingsgroet al doet vermoeden, ben ik op het moment weer een deel van de Camino naar Santiago aan het bewandelen. Ik heb deze column al van te voren geschreven en op dit moment zou ik zo ergens halverwege tussen Oviedo en Santiago de Compostela op de Camino del Norte moeten zijn. Als alles goed gaat, kan je mij volgen via mijn Instagram account.  

Sinds mijn eerste Camino in 2013, is het lopen van de Camino een jaarlijkse gewoonte geworden. Het is voor mij de perfecte manier om een stapje terug te nemen en te reflecteren op de business en het leven. Op deze Camino zal ik zo ongeveer 300 km wandelen in grofweg twee weken. Genoeg tijd voor een midterm review met mezelf!

Er is een grote kans dat jij in je werk ook een midterm review moment hebt. Je hebt waarschijnlijk een gesprek over je functioneren tot nu toe, over de commitments die je aan het begin van het jaar bent aangegaan en over wat je gaat doen om 2019 weer een excellent jaar te maken.

Een vraag om over te denken, in het kader van de midterm review:

Wat ga jij (anders) doen om je herbevestigde commitments waar te maken in 2019?

¡Buen Camino!

PS. Denk er eens over na om met een coach of mentor te werken om je tweede halfjaar performance te doen versnellen en groeien!

PPS. Voer je ook een midterm review aka health check met je alliantie partners? Leer over het hoe en waarom in een van de Masterclasses in London, Amsterdam en Singapore.


Lees meer

Alliance Masterclass