Nieuwe alliance masterclasses

Er zijn weer nieuwe Alliance Masterclasses gepland! De Alliance Masterclass is dé mogelijkheid om een betere alliantie professional te worden.

De afgelopen jaren is deze masterclass gegeven aan zo’n 700 alliantie mensen over de hele wereld. De gemiddelde score die deelnemers aan de masterclass geven, is een 8.93. Deze hoge waardering zorgt voor verwachtingen en creëert bij ons een focus om de masterclass te blijven optimaliseren. Na elke masterclass vragen we de deelnemers dan ook om hun feedback met ons te delen. Vaak krijgen we geweldige tips die we dan weer toepassen voor de verbetering van volgende masterclasses. 

Er zitten twee essentiële sleutel elementen aan de masterclass. Ten eerste houden we het praktisch: alles wat je leert tijdens de masterclass, kan je meteen toepassen in je eigen werk. Ten tweede dagen we je uit om “outside the box” te denken. Door buiten het omlijnde kader te kijken, creëer je de mogelijkheid om een stap achteruit te doen en van buitenaf, van een afstand, je eigen allianties te bekijken. Je zult op deze manier de ruimtes voor verbetering zien in je persoonlijke skills én in je allianties, die je eerder vanuit “inside the box” niet had gezien. 

De Alliance Masterclass is beschikbaar zowel voor in-company training als met een open registratie model. Samen met mijn alliantie partner Anoop Nathwani, heb ik in het najaar drie open Masterclasses georganiseerd en de registratie voor deze masterclasses is nu open. Klik op de masterclass die jouw voorkeur heeft en registreer je nu!

De masterclass in Amsterdam geeft je de mogelijkheid om nog even in de buurt te blijven… De European Alliance Conference vindt iets later in dezelfde week plaats in Amsterdam.


Lees meer

Alliance Masterclass